Tata Steel

De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vinden jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling erg belangrijk en faciliteren jou hierbij graag. Je krijgt vanaf de eerste dag direct veel verantwoordelijkheid.

 


Tata Steel heeft de ambitie om een leidend en duurzaam staalbedrijf te worden waar iedereen trots op is. Daarom zijn we – samen met bijna 10.000  medewerkers – begonnen aan de grootste omslag sinds ons bestaan; we gaan staal maken op basis van waterstof.  

Tata Steel is een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Wij willen verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

 Staalindustrie

Velsen-Noord

9000+ medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Tata Steel Nederland is een van de grootste staalproducenten van Europa. Het bedrijf levert wereldwijd hoogwaardige staalproducten aan veeleisende marktsectoren, waaronder de bouwsector, automobielindustrie, verpakkingssector en producenten van hijs-, mijnbouw- en grondverzetmachines. In samenwerking met klanten ontwikkelt Tata Steel Nederland nieuwe staalproducten die concurrentievoordeel opleveren. Tata Steel Nederland heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en elders in Europa en maakt onderdeel uit van de Indiase Tata Steel Group, een van de grootste staalbedrijven ter wereld. De omzet van Tata Steel Nederland in het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2021 bedroeg 4,3 miljard euro. Tata Steel Nederland wil in 2050 volledig klimaatneutraal staal produceren, door over te schakelen op productie met waterstof in plaats van kolen.Wij bieden behalve goede arbeidsvoorwaarden een technische productie omgeving in een menselijke en sociale cultuur. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Binnen Tata Steel Nederland werken ongeveer 10.000 medewerkers.

  


Carriere


Wij gaan het hart van ons productieproces veranderen door versneld over te stappen op waterstof. Hiervoor hebben wij jou nodig! Talenten zoals jij die juist nu het lef hebben om te kiezen voor Tata Steel. Om onze ambities te realiseren is juist nu een van onze traineeships of young professional rollen de uitgelezen kans om impact te maken. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis, staat bij Tata Steel jouw ontwikkeling voorop. Zo kun je als Young Professional deelnemen aan ons Young Professional Programma en ook binnen onze traineeships staat een trainings- & ontwikkelprogramma centraal. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Als je bij ons solliciteert dan weet je binnen twee weken na je eerste afspraak heel concreet wat jouw mogelijkheden binnen Tata Steel zijn. De sollicitatieprocedure start met een gesprek met onze medewerkers van Recruitment. Tijdens dit gesprek staat centraal waarom jij die top academicus bent die we zoeken. Als we overtuigd zijn van jouw talent dan ga je door naar de volgende ronde: een gesprek met de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling. Zijn beide gesprekken positief? Dan volgt een eindgesprek en krijg je een ‘go’ of een ‘no go’. Bij een ‘go’ volgt er nog een gesprek over onze arbeidsvoorwaarden.


Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Conflicthantering (Communicatie)

Discipline (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever