Woonkracht10

Wij zijn Woonkracht10. Als woningcorporatie bieden we aan ruim 10.000 huishoudens een goede en betaalbare woning in Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. Wij zijn ambitieus en volop in beweging. Onze medewerkers hebben zelf de regie en samen vormen we een vitale en wendbare organisatie.


Thuisgeven door samen radicaal te doen wat nodig is! Dat zien wij als onze opgave, omdat we problemen willen aanpakken. Woningnood, vergrijzing, energiecrisis en steeds meer kwetsbare mensen die op ons zijn aangewezen.


Wij hebben hart voor de klant. Wij staan dicht bij onze huurders, hebben oprechte aandacht en zijn hartelijk. De komende jaren investeren we in betaalbare, kwalitatief goede woningen. We werken samen met onze partners aan veerkrachtige buurten. We zijn zichtbaar, toegankelijk, betrokken en geven samen thuis.Woningcorporatie

Zwijndrecht

130 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wij willen zorgen voor voldoende betaalbare woningen van goede kwaliteit, die voldoen aan de wensen en behoeften van ons diverse klantenbestand. En daarmee de basis bieden waarop onze huurders hun leven kunnen opbouwen. Daarom werken we continu aan de kwaliteit en duurzaamheid van ons vastgoed; door onderhoud, renovatie en vernieuwing.


We zetten ons in voor gevarieerde, vitale buurten met de veerkracht om voor iedereen een thuis te bieden. Voor jongeren en ouderen, laag- en hoogopgeleiden, sterke huurders en huurders die kwetsbaar zijn. We realiseren ons dat dit alleen kan als wij én onze partners alert zijn op beheerproblemen en die adequaat oplossen.

In een gevarieerde buurt kunnen bewoners elkaar tot steun zijn. Voorwaarde is dan wel dat ze elkaar kennen en begrijpen. Daarom faciliteren we dat bewoners elkaar kunnen ontmoeten.


Woonkracht10 is er voor iedereen die in onze samenleving is aangewezen op een betaalbaar (t)huis. Ook zij die extra kwetsbaar zijn, gunnen we een warm welkom. Onze huurders hebben vaak geen echte keuzevrijheid. Dat weerhoudt ons er niet van om onszelf de hoogste prestatienorm op te leggen. We hebben persoonlijke aandacht voor de klant en de onderlinge relatie, zijn in gesprek,  luisteren naar wat er leeft en welke behoeften er zijn. Daar spelen we op in. Onze dienstverlening sluit aan op de wensen en verwachtingen van onze klanten en het liefst gaan we nog een stap verder. Klanten voelen zich hartelijk welkom bij ons en we hebben contact op een manier die het beste bij hen past.


 


Carrière


De complexe uitdagingen, het werken in partnerschap en de verscheidenheid in werkprocessen. Dit alles vraagt om een wendbare organisatie en dito medewerkers. We geven onze medewerkers de mogelijkheden om flexibel op te treden. Ze voelen zich gesteund om hun werk naar eigen inzicht in te vullen. Met vertrouwen, het juiste mandaat en de noodzakelijke kaders en middelen. Zo bereiken we de betrokkenheid en bevlogenheid die nodig is om de hoge lat te bereiken die we onszelf opleggen. Zo kan je aan de slag op ons service center, binnen het team verhuur of wijkbeheer of op onze afdelingen bedrijfsvoering en vastgoed. Met een persoonlijk ontwikkelbudget heb je de mogelijkheden te werken aan je persoonlijke groei.


 


Locatie


Zwijndrecht


Interesses

Accountancy

Asset management & maintenance

Business Control

Meer

Talenten

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Innovativiteit (Intellectueel)

Integriteit (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever