Gemeente Oosterhout

Gemeente Oosterhout, meer voor elkaar

Wil je werken in een omgeving die je vertrouwen geeft? Met waardering voor frisse ideeën en een kritische houding? Dat treft, want dat vinden we bij de gemeente Oosterhout hartstikke belangrijk. Samen met onze inwoners en ondernemers bouw je aan onze stad en drie kerkdorpen. In elke functie lever je daar een bijdrage aan. Want samen krijgen we meer voor elkaar. 


We krijgen het heus wel eens te horen: ‘Werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn’. Niets is minder waar. Dat roepen we niet alleen, dat laten we ook zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling als collega’s doen we meer voor elkaar. Daar zijn we zuinig op. We werken nauw samen en voelen ons met elkaar verbonden. De gemeente Oosterhout biedt met 450 collega’s en 56.500 inwoners de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.De wereld om ons heen verandert razendsnel en Oosterhout verandert mee. Ons doel is op de toekomst voorbereid te zijn en flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de samenleving. Met als speerpunten Oosterhout werkt, Bouwen aan toekomstbestendige wijken, Duurzaamheid en Genieten. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners. Alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. 

 Overheid

${LOCATIE}

550 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Als je even door het saaie imago van gemeenten heen durft te prikken, wacht je een werkplek waar ontzettend veel functies en onderwerpen samenkomen: van dienstverlening tot duurzaamheid, van sport tot sociale zaken, van ICT tot open data, van wonen tot werken en van milieustraat tot mobiliteit. Genoeg mogelijkheden om je als projectleider of beleidsmedewerker in vast te bijten en samen met inwoners en ondernemers resultaten te bereiken. Zo maak je verschil in het leven van onze inwoners!

 


 


Carriere


Gezond groeien

•    Eigen regie over werk-privébalans – zoals het (ver)kopen van verlofuren.

•    Extra verlofregelingen (ouderschaps-, zorg- en leeftijdsverlof).Durf door te breken

•    Waardering en ruimte voor frisse ideeën, een kritische houding en experimenteren.

•    Studiefaciliteiten (voor opleidingen en cursussen).Meer voor elkaar

•    Fijne collega’s die er voor je zijn (als het mee- en tegenzit).

•    Een werksfeer van vertrouwen, waardering en samenwerking.    Werk dat verschil maakt

•    Voor inwoners, ondernemers en bezoekers.

•    Voor ambities van de gemeente Oosterhout.Een mooi salaris

•    Naast de genoemde voordelen.Extra persoonlijk keuzebudget

•    17,05% bovenop je bruto maandsalaris (voor extra vrije dagen, aanvullend loon en gebruik fietsregeling).Een prachtig pensioen

•    Als aanvulling op je salaris.


Interesses

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever