Wat doet ErasmusTalent?

Het vinden van een passende uitdaging kan lastig zijn. Wij kunnen jou hierbij helpen. ErasmusTalent biedt studenten, starters en young professionals op HBO/WO niveau gratis activiteiten en vergemakkelijkt het contact tussen jou en je toekomstige werkgever. Wij begeleiden je in de vorm van carrière-advies. Zo krijg jij de kans jezelf klaar te stomen en kan je vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt succesvol betreden. Nieuwsgierig? Registreer je dan als Talent op ons platform en krijg toegang tot een tweetal gratis assessments: een Motivation assessment en een Persoonlijkheidsassessment. Zo krijg je direct een beeld van jouw interesses en talenten.

Via ErasmusTalent kun jij:

1) Gevonden worden: Interesses en talenten in kaart gebracht? Voeg deze toe aan jouw persoonlijk profiel. Geef daarbij aan wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn. Zo kunnen werkgevers jou benaderen voor passende functies.
2) Vinden: Zoek zelf naar vacatures die aansluiten op jouw interesses en talenten bij topwerkgevers in diverse beroepsgroepen en bij jou in de buurt.