De beste | werkgevers vind je bij ErasmusTalent.

Vind op ons gratis platform gemakkelijk jouw ideale baan of stageplek bij één van onze top werkgevers uit verschillende branches. Maak jouw gratis profiel aan

Een gratis platform voor studenten, starters en young professionals

Bij ErasmusTalent geloven we dat het vinden van de perfecte baan begint bij het ontdekken van jouw Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA). Daarom helpen wij jou graag bij het in kaart brengen van jouw PITA en het optimaliseren van je persoonlijke profiel. Dit vergroot de kans op het vinden van de ideale vacatures die écht bij jou passen.

Naast gratis assessments en persoonlijke adviesgesprekken met onze HR-professionals, bieden wij ook direct toegang tot vacatures bij werkgevers die op zoek zijn naar talenten zoals jij. Zo vergemakkelijken wij het contact tussen jou en je toekomstige werkgever en begeleiden wij jou in de vorm van carrière-advies, zodat jij vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt kunt betreden. Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek jouw perfecte match!

Bekijk alle vacatures

Waar blink jij in uit? Doe de test!

Test jouw Talenten, Interesses en Drijfveren ter waarde van 150 euro. Nu gratis na registratie bij Erasmustalent. Klik op de button hieronder om gebruik te maken van dit exclusieve aanbod.

Waarom kiezen voor ErasmusTalent:

Groot aanbod vacatures

Dagelijks nieuwe vacatures die passen bij jouw interesses en talenten.

Selectie aan topwerkgevers

ErasmusTalent biedt interessante vacatures voor studenten, starters en young professionals.

Solliciteer gratis en snel

Binnen enkele stappen is je sollicitatie de deur uit en heb jij een nieuwe vacature bij jou in de buurt gevonden.

Afgestudeerd, en nu?

Maak gebruik van onze informatiebank en ontvang vrijblijvend advies en tips.

Bedrijven die dagelijks bij ons talenten vinden.

Bekijk alle bedrijven

Positioneer

Creëer jouw profiel

Met een gratis ErasmusTalent profiel positioneer jij jezelf op de juiste manier aan onze werkgevers. Maak hierbij gebruik van duidelijke foto’s, een mooi vormgegeven CV en een krachtige motivatie om het juiste beeld te schetsen.

Zoek

Zoek de perfecte vacature

Bedenk goed naar wat voor werkgever en vacature jij opzoek bent. Samen vinden we de ideale match!

Benader

Kom in actie en benader onze werkgevers

Na het vinden van de perfecte vacature kun je hier gratis op reageren. Hulp nodig bij het schrijven van een CV of motivatiebrief, het geven van een presentatie over jezelf of het solliciteren? Onze professionals adviseren je!

Vind gratis jouw perfecte stage, traineeship of baan.

Ontvang gratis advies van onze professionals

Optimaliseer je kansen in de banenmarkt! Wij adviseren je graag over een tal van onderwerpen. Hulp nodig bij het schrijven van een CV of motivatiebrief, het geven van een presentatie over jezelf of het solliciteren? Onze HR-professionals bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend geadviseerd te worden.

Naar de informatiebank

Zet nu de eerste stappen en leg contact met interessante werkgevers.